Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, zinde kalacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, iftiraya uğrayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Rüyada ağızdan büyük abdest yapmak sıkıntılarını çözeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızdan doğum yapmak düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işaret eder.

Rüyada ağızdan tuvalet yapmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan kaka yapmak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada büyük abdest altına yapmak masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yürürken büyük abdestini yapmak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada açıkta büyük abdestini yapmak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne büyük abdest yapmak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments