Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, çok pişmanlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ağzından büyük abdest yapmak yanlış yollardan döneceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada açıkta büyük abdestini yapmak yaşanan kötü anıların silineceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada camide büyük abdest yapmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments