Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halıya büyük abdest yapmak

Rüyada halıya büyük abdest yapmak

Rüyada halıya büyük abdest yapmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada halıya büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada halıya büyük abdest yapmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada halıya büyük abdestini yapmak zor ve stresli günler geçireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovaya büyük abdest yapmak bununla kalmayarak iflas edeceğine, kişinin gönlünü alacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdesti yapmak güzel bir hayatı olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, gülmeye hasret kalacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdesti altına yapmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, yönetici makamına oturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments