Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, çok sayıda borca gireceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabaya büyük abdest yapmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hasret ve özlem gidereceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolonuna büyük abdest yapmak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments