Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz büyük abdest yapmak

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak pişman olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada pantolonuna büyük abdest yapmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyoya büyük abdestini yapmak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına yorulur.

Rüyada büyük abdest yapmak ve yıkamak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işaret eder.

Rüyada halıya büyük abdestini yapmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak borçlarını bitireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments