Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içine büyük abdest yapmak

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, parasının ve canın güvende olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak onları okula göndereceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içine büyük abdestini yapmak verilen sözlerin tutulamayacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yapmak elinin de bollaşacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, düzenin bozulacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokağa büyük abdest yapmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, değer göreceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini eve yapmak sevilen bir işe ortak olunacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa büyük abdest yapmak her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments