Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde su kuyusu görmek

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde su kuyusu gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde kuyu görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Rüyada kuyunun içinde su görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok önemli noktalara geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde berrak su görmek gücünün azalacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin sular içinde görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kirli su görmek zor zamanlar geçirileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde temiz su görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments