Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun içinde su görmek

Rüyada kuyunun içinde su görmek

Rüyada kuyunun içinde su görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde su gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sonra kural dışı ilişkilere eğilimlisiniz.

Rüyada kuyunun içinde su görmek umutlarını yitireceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu içinde balık görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyunun içinde ateş görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulur.

Rüyada kuyunun içinde balık görmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Rüyada kuyunun içinde gelinlik görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yeni fırsatlar sunulacağına alamet eder.

Rüyada kuyunun içinde bebek görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, saygınlığının artacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments