Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kuyu görmek

Rüyada evin içinde kuyu görmek

Rüyada evin içinde kuyu görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kuyu gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek çok büyük destek vereceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evin içinde kuyu görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, zorlukların son bulacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada kuyu içinde insan görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde su görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada kuyu içinde yılan görmek işi ile gündeme geleceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada kuyu içinde ateş görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işaret eder.

Rüyada kuyunun içinde görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments