Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kirli su görmek

Rüyada evin içinde kirli su görmek

Rüyada evin içinde kirli su görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kirli su gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Rüyada evin içinde kirli su görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kirli suyun içinde olmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde su görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hastalıkların kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde berrak su görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde çamurlu su görmek kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına alamet eder.

Rüyada evini su içinde görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde akan su görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin sular içinde görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments