Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin sular içinde görmek

Rüyada evin sular içinde görmek

Rüyada evin sular içinde görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada evin sular içinde gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada evin içinde akan su görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin içinde su görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, borçlarının kapanacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evini su içinde görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kirli su görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çamurlu su görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine inanılır.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada evin içinde berrak su görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments