Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde su görmek

Rüyada evin içinde su görmek

Rüyada evin içinde su görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, düzenin bozulacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde su gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, işlerinin günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada evin sular içinde görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde su görmek geçim derdi yaşamayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, çıkmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek hanesine bolluk geleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini su içinde görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu kuyu görmek ticaretinin açılacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, işlerinin ağırlaşacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments