Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini su içinde görmek

Rüyada evini su içinde görmek

Rüyada evini su içinde görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kendini yiyip bitireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evini su içinde gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek zengin bir hayat süreceğine, adeta havalara uçacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin içinde su görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde temiz su görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde çamurlu su görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde su görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinden su çıktığını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada evin sular içinde görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde berrak su görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments