Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde merdiven görmek

Rüyada evin içinde merdiven görmek

Rüyada evin içinde merdiven görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, işlerinde aksama olacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde merdiven gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Rüyada evin içinde merdiven görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde merdiven görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet eder.

Rüyada havuzun içinde merdiven görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev içinde merdiven görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada denizin içinde merdiven görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin merdivenini görmek köşeye sıkıştıracağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin merdiveninden inmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments