Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde merdiven görmek

Rüyada denizin içinde merdiven görmek

Rüyada denizin içinde merdiven görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada denizin içinde merdiven gördüyseniz:

  • Başlangıçta olanlar hoşunuza gitmese de, sonunda olanlar veya sonuçlar hoşunuza gidebilir.

Rüyada denizin içinde merdiven görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde merdiven görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde merdiven görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde merdiven görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Rüyada ev içinde merdiven görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Rüyada denizde merdiven görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden denize inmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada denizin içinde ateş görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments