Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin merdiveninden çıkmak

Rüyada evin merdiveninden çıkmak

Rüyada evin merdiveninden çıkmak herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi arttıracak ya da egonuza iyi gelecek şeyler yapabilir veya satın alabilirsiniz.

Rüyada evin merdivenini çıkmak zorluklarının son bulacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin merdiveninden çıkmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada evin merdivenlerini çıkmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak kendisini ona adayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer merdiven çıkmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık merdiven çıkmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdiven yukarı çıkmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments