Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin merdivenini görmek

Rüyada evin merdivenini görmek

Rüyada evin merdivenini görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işarettir.

Rüyada evin merdivenini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı hedefleri olan kişilerle iş birliği içine girmeniz size kazandırabilir.

Rüyada bir evin merdiveninden inmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin merdiveninin yıkıldığını görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin merdivenini görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, günahlara, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına rivayet eder.

Rüyada evin merdivenlerinden çıkmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada evinin merdiveninin yıkıldığını görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına delalettir.

Rüyada evinin merdivenlerini görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çarelere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin merdivenlerinin yıkıldığını görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada evin merdiveninden inmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments