Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin merdiveninden inmek

Rüyada evin merdiveninden inmek

Rüyada evin merdiveninden inmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, huzur ve saadet bulacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada evin merdiveninden inmek gördüyseniz:

  • Biraz da dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada bir evin merdiveninden inmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işarettir.

Rüyada evin merdiveninden inmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden hızlı inmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden korkarak inmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, işiyle nam salacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenle inmek evlatlarından memnun olacağına, büyük başarılar elde edeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına inanılır.

Rüyada dar bir merdivenden inmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yürüyen merdiven inmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments