Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde merdiven görmek

Rüyada ev içinde merdiven görmek

Rüyada ev içinde merdiven görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, hayatın düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada ev içinde merdiven gördüyseniz:

  • Aradığınız çözüm mücedele verdiğiniz yönde değil bambaşka bir kanalda olabilir.

Rüyada ev içinde merdiven görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulur.

Rüyada denizin içinde merdiven görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde merdiven görmek onların önüne geçeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde merdiven görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde merdiven görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, her geçen gün sorunların artacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Rüyada merdivenle eve çıkmak sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada ev merdiveni çıkmak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada ev merdiveni görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, tüm keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments