Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumru kuşları görmek

Rüyada kumru kuşları görmek

Rüyada kumru kuşları görmek evleneceğinize, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet eder.

Rüyada kumru kuşları gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kumru kuşu öldürmek sağlık sorunlarının son bulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kumru kuşları görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kumru kuşu görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada evde kumru görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir çift kumru görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işaret eder.

Rüyada siyah kumru görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumru yakalamak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çifte kumru görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments