Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpinin ok attığını görmek

Rüyada kirpinin ok attığını görmek

Rüyada kirpinin ok attığını görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpinin ok attığını gördüyseniz:

  • Duyacağınız haberleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada kirpinin ok attığını görmek onunla üzülüp, ağlayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kirpi oku görmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oklu kirpi görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kendi çok iyi hissedeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölü kirpi görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kirpi görmek zorluğa düşeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kirpi görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpi yemek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada kirpinin ısırdığını görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, yeni duygular tadacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments