Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpi görmek

Rüyada kirpi görmek

Rüyada kirpi görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada kirpi gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Rüyada oklu kirpi görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kirpi görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş kirpi görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, huzurunu yerine getireceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kirpi görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirpi kesmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına rivayet eder.

Rüyada kirpi beslemek umutlanacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalettir.

Rüyada beyaz kirpi görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kirpi eti görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments