Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kedi köpek görmek

Rüyada evin içinde kedi köpek görmek

Rüyada evin içinde kedi köpek görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi köpek gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada evin içinde kedi köpek görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada evinde kedi köpek görmek hak yemeyeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, neşenin yerine geleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine yorulur.

Rüyada evin içinde yavru kediler görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, kötü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çok kedi görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde bir sürü kedi görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde kedi görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments