Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde çok kedi görmek

Rüyada evin içinde çok kedi görmek

Rüyada evin içinde çok kedi görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde çok kedi gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse fiziksel olarak son derece aktif durumdasınız.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde beyaz kedi görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kediler görmek rütbesinin artacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama delalet eder.

Rüyada evin içinde kedi yavrusu görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, bekârlığına da veda edeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde çok kedi görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, borçlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments