Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde kediler görmek

Rüyada evin içinde kediler görmek

Rüyada evin içinde kediler görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, sorununu kolayca çözeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde kediler gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada evin içinde kediler görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi köpek görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine delalettir.

Rüyada evin içinde siyah kedi görmek maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada evin içinde beyaz kedi görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkılacağı bir haber almaya, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde yavru kediler görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments