Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duman olduğunu görmek

Rüyada evin duman olduğunu görmek

Rüyada evin duman olduğunu görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evin duman olduğunu gördüyseniz:

  • Sosyalleşmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada evin içinde duman görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duman olduğunu görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada evinde duman görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek zor durumların biteceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içini dumanlı görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada evini dumanlı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments