Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içini dumanlı görmek

Rüyada evin içini dumanlı görmek

Rüyada evin içini dumanlı görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada evin içini dumanlı gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Rüyada evin duman olduğunu görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada evini dumanlı görmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evinde duman görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah duman görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, acı veren kazalara, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde duman görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evinden duman çıktığını görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir adım atılacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalettir.

Rüyada evin içini dumanlı görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments