Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde çukur görmek

Rüyada evin içinde çukur görmek

Rüyada evin içinde çukur görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, şeytanın aklına uyacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada evin içinde çukur gördüyseniz:

  • Gerçekleri açıkça ortaya koymazsanız, işinize karışan ya da sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada evin içinde çukur görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, geçiminin güçleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ev içinde çukur görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukur içinde olmak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada çukur içinde su görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukurun içinde su görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendini çukur içinde görmek emeğinden hayır göreceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çukurun içinde olmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, terfi alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments