Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukur içinde su görmek

Rüyada çukur içinde su görmek

Rüyada çukur içinde su görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, sarsılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, o kişiye zararının dokunacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına rivayet eder.

Rüyada çukur içinde su gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın hızınızı yükseltmek zorundasınız.

Rüyada çukur içinde su görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukurun içinde su görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine delalet eder.

Rüyada çukur içinde olmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde çukur kazmak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde çukur görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına delalettir.

Rüyada ev içinde çukur görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada kendini çukur içinde görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, güzel haberler alınacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına yorulur.

Rüyada çukurun içinde olmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments