Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde çukur kazmak

Rüyada evin içinde çukur kazmak

Rüyada evin içinde çukur kazmak zorlukların bu sayede aşılacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sevilen bir dostun geleceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde çukur kazmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk varsa ya da konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Rüyada evin içinde çukur kazmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalettir.

Rüyada evin içinde çukur görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde toprak kazmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde mezar kazmak ikisinin de çok rahat edeceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin çukur kazdığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukur kazmak rızıksız kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım çukuru kazmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işaret eder.

Rüyada küçük çukur kazmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments