Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurun içinde olmak

Rüyada çukurun içinde olmak

Rüyada çukurun içinde olmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, tartışma yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, maddi konuların çözüme kavuşacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Rüyada çukurun içinde olmak gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı davranmanız durumunda borçlanmanız gerekebilir.

Rüyada çukurun içinde olmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada çukur içinde su görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur görmek yalan söylemeye, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine delalet eder.

Rüyada kendini çukur içinde görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada çukur içinde olmak manevi rahatlamaya erileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada çukurun içinde su görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada ev içinde çukur görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, bereketin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments