Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukurun içinde su görmek

Rüyada çukurun içinde su görmek

Rüyada çukurun içinde su görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukurun içinde su gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Rüyada çukur içinde su görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukurun içinde su görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev içinde çukur görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur görmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukur içinde olmak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine işarettir.

Rüyada çukurun içinde olmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada kendini çukur içinde görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments