Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini çukur içinde görmek

Rüyada kendini çukur içinde görmek

Rüyada kendini çukur içinde görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, bolluk içinde yaşamaya, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kendi patronu olacağına alamet eder.

Rüyada kendini çukur içinde gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Rüyada çukur içinde olmak ağız tadının ve moralin bozulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, istihdam edeceğine işaret eder.

Rüyada çukurun içinde su görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işinde itibar edineceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukur içinde su görmek konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada ev içinde çukur görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini çukur içinde görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada çukurun içinde olmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments