Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev içinde çukur görmek

Rüyada ev içinde çukur görmek

Rüyada ev içinde çukur görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde çukur gördüyseniz:

  • Ters giden olaylar, rötarlar, gecikmeler sabır gerektirebilir.

Rüyada ev içinde çukur görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde çukur görmek çok başarılı adımlar atacağına, tartışmalar yaşanacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada çukurun içinde su görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulur.

Rüyada kendini çukur içinde görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine alamet eder.

Rüyada çukur içinde olmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde çukur kazmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, helal ekmek yiyeceğine işarettir.

Rüyada çukurun içinde olmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret eder.

Rüyada çukur içinde su görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments