Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle kavga ettiğini görmek

Rüyada anneyle kavga ettiğini görmek

Rüyada anneyle kavga ettiğini görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşamına bakacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, variyetini çoğaltacağına, bir şeyden zarar görmeye, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada anneyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek hararetli olayların meydana geleceğine, şifa göreceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalettir.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalettir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada annesiyle kavga ettiğini görmek sorunların artacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine tabir olunur.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada annesinin kavga ettiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında zarar edileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek geri planda kalacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments