Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin kavga ettiğini görmek

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, ailesinin de büyük olacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Rüyada annenin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Her alanda veya önünüze hangi konu gelirse, elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştığınızı herkes biliyor.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada annemle kavga ettiğimi görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, yoğun duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına tabir olunur.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek işlerin çok iyiye gideceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kavga ettiğini görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesiyle kavga ettiğini görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments