Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin kavga ettiğini görmek

Rüyada annesinin kavga ettiğini görmek

Rüyada annesinin kavga ettiğini görmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, esenliği bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulur.

Rüyada annesinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada anneyle kavga ettiğini görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, sürekli yerinde sayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek helal rızka kavuşacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işarettir.

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesiyle kavga ettiğini görmek muradın olacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin kavga ettiğini görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemle kavga ettiğimi görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, borçlarının azalacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments