Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarlarını kazımak

Rüyada evin duvarlarını kazımak

Rüyada evin duvarlarını kazımak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını kazımak gördüyseniz:

  • En ince detayına kadar odaklanılmamış olan sözleşme veya anlaşmalarda gözünüzden kaçırarak atacağınız imzalar veya vereceğiniz sözler bilmeden kendinizi zor bir duruma düşürmenize neden olabilir.

Rüyada evin duvarlarını kazımak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada duvar kazımak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarı kazımak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kazımak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada sakal kazımak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kapanan kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada kafayı kazımak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kazıda altın bulmak çok kötü durumlara düşüleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada boya kazımak işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments