Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal kazımak

Rüyada sakal kazımak

Rüyada sakal kazımak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada sakal kazımak gördüyseniz:

  • Paranızı size getirisi olacak şekilde harcamalı veya değerlendirmelisiniz.

Rüyada sakal kazımak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarı kazımak sevinçli ve güzel bir haber almaya, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar kazımak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada saçları kazımak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kafayı kazımak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar kazımak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kaşları kazımak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, maddi zarara gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri kazımak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments