Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarı kazımak

Rüyada duvarı kazımak

Rüyada duvarı kazımak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, önündeki engelleri aşamayacağına işarettir.

Rüyada duvarı kazımak gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Rüyada duvar kazımak kişinin her daim iyi anılacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarlarını kazımak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada duvarı kazımak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tencere dibini kazımak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada çamur kazımak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada kar kazımak sıkıntılarının daha da artacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kazıda altın bulmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına tabir olunur.

Rüyada kazı kazan kazımak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments