Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar kazımak

Rüyada duvar kazımak

Rüyada duvar kazımak daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kazancının bol olacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına inanılır.

Rüyada duvar kazımak gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Rüyada duvar kazımak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarlarını kazımak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı kazımak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada kazı kazan kazımak sorunların birdenbire daha da artacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine delalettir.

Rüyada saç kazımak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçını kazımak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, huzurlu günler görüleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada tavan kazımak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yer kazımak maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments