Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazıda altın bulmak

Rüyada kazıda altın bulmak

Rüyada kazıda altın bulmak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazıda altın bulmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat ya da belli olaylara katılımınız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kazıda altın bulmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işarettir.

Rüyada ağaca isim kazımak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, saygınlığa, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını kazımak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar kazımak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri kazımak kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada saçları kazımak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada kafayı kazımak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada mezarı kazımak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments