Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boya kazımak

Rüyada boya kazımak

Rüyada boya kazımak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yanlış anlaşılacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boya kazımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada boya kazımak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaş kazımak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada çamur kazımak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, rakipleri mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kazı kazan kazımak her şeyin yolunda gideceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada bir yeri kazımak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine inanılır.

Rüyada kazıda altın bulmak yarınlarına umutla bakacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kafayı kazımak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine delalettir.

Rüyada saçı kazımak büyük işlere girileceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments