Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafayı kazımak

Rüyada kafayı kazımak

Rüyada kafayı kazımak geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, işlerinin karışacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafayı kazımak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda bazı sürprizlerle ya da bazı alanlarda yavaşlanılmasını gerektiren düzeltmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kafayı kazımak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada tencere dibini kazımak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalettir.

Rüyada tavan kazımak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada evin duvarlarını kazımak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakal kazımak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kazımak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşları kazımak rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş kazımak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, geçineceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments