Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvardan su aktığını görmek

Rüyada duvardan su aktığını görmek

Rüyada duvardan su aktığını görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hayırlı işlere imza atacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvardan su aktığını gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada duvardan su aktığını görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, iş hayatında rahat edileceğine delalettir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına delalettir.

Rüyada duvardan su akması görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada berrak su aktığını görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments