Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarını silmek

Rüyada evin duvarını silmek

Rüyada evin duvarını silmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını silmek gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada evin duvarını silmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet eder.

Rüyada odanın duvarını silmek yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Rüyada ev duvarı silmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret etmektedir.

Rüyada isli duvar silmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kirli duvarı silmek özlem gidereceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz duvar silmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada duvarları silmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine alamet eder.

Rüyada duvar silmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ayşenur.h

arkadaşlarımı eve davet etcekmişim temizlik yapıyodum,bütün evin duvarlarını sabunlu suyla sildiğimi gördüm.sildikçe duvardan kirlisu akmaya başladı aşağı doğru yere havlular dizdim baştan başa.suyu değiştiriyorum tertemiz suyla sildim duvarları.sonunda kar gibi beyaz oldu duvarlar.hep evi toparladım düzenledim rüya boyunca