Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli duvarı silmek

Rüyada kirli duvarı silmek

Rüyada kirli duvarı silmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada kirli duvarı silmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz.

Rüyada kirli duvarı silmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yeni bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada isli duvar silmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, düşmanlarını bile affedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarları silmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarını silmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar silmek işlerin iyiye gideceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada odanın duvarını silmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz duvar silmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, rızkın ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev duvarı silmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments