Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarları silmek

Rüyada duvarları silmek

Rüyada duvarları silmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine tabir olunur.

Rüyada duvarları silmek gördüyseniz:

  • İşleri lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada beyaz duvar silmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada isli duvar silmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ailenin büyüyeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada odanın duvarını silmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli duvarı silmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, duraklama yaşanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada duvar silmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar sildiğini görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev duvarı silmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada duvarları silmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments