Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz duvar silmek

Rüyada beyaz duvar silmek

Rüyada beyaz duvar silmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sohbetinin bozulacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz duvar silmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Rüyada beyaz duvar silmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine delalettir.

Rüyada duvarları silmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, ekmeğinin de artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada odanın duvarını silmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar silmek işlerinin çok iyi olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, karlı işler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli duvarı silmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar sildiğini görmek onların mutlu haberlerini alacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine tabir olunur.

Rüyada ev duvarı silmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada isli duvar silmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments