Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odanın duvarını silmek

Rüyada odanın duvarını silmek

Rüyada odanın duvarını silmek kendisine fırsatlar yaratacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, aradığı kişiyi bulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada odanın duvarını silmek gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Rüyada odanın duvarını silmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, esenliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar silmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada beyaz duvar silmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada isli duvar silmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına alamet eder.

Rüyada duvar sildiğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işaret eder.

Rüyada duvarları silmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ticaretin açılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin duvarını silmek sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet eder.

Rüyada ev duvarı silmek kısmetin bollaşacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments